AFYONKARAHİSAR / SİNANPAŞA - Sinanpaşa Anadolu Lisesi

ESKİŞEHİR ANADOLU ÜNİVERSİTESİ TANITIMI

Mrt

5 MART 2024 TARİHİNDE OKULUMUZDA DEPREM VE TAHLİYE TATBİKATI YAPILDI.

Tatbikata okulumuz giriş katta eğitimöğretim faaliyetlerini yürüten Çiğiltepe MTAL öğrencileri ile okulumuz öğrenci ve personeli katıldı. Tahliye 46 saniye içersinde başarıyla gerçekleştirildi.

Mrt

OKULUMUZ ÖĞRENCİSİ HİLAL AZKIN ''CUMHURİYET, GÜVENLİK VE JANDARMA'' YARIŞMASINDA ÖDÜL ALMAYA HAK KAZANDI

Okulumuz öğrencisi Hilal AZKIN Türkiye Geneli yarışmada en iyi resim alanında ödül almaya hak kazandı. Öğrencimizİl ve İlçe Jandarma Komutanlıkları tarafından ödüllendirildi. Öğrencimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

SİNANPAŞA LİSELERİ ARASINDA DÜZENLENEN İSTİKLAL MARŞI'NI GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA ÖĞRENCİMİZ AYŞEGÜL GÜLER 1. OLDU.

Mrt

ÖĞRENCİMİZ İKRA NUR DOĞRUL  EGE BÖLGESİ MUAYTHAİ'DE 1. OLDU VE TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILMAYA HAK KAZANDI

Mrt

AFYONKARAHİSAR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDE EĞİTİM ÖRETİM FAALİYETLERİNİN GENEL DURUMU İLE İLGİLİ TOPLANTI YAPILDI

Okulumuz tanıtım afişi

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferini ve Şehitlerini Anma Programı düzenlendi.

Okulumuzun düzenlediği törende başta büyük önder Mustafa Kemal olmak üzere, vatanı için savaşmaktan ve ölmekten çekinmeyen bütün askerlerimizi; türküler,şiirler ve gösterilerle andık. Bu duygu yüklü anma töreninde emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilermize teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşı; yok olmak üzere olan bir milletin yeniden doğuşunun, şahlanışının destanıdır. Türk Milletinin bağımsızlığa olan düşkünlüğünün,bayrak sevgisinin dile getirildiği eşsiz bir şiirdir.

Sinnapaşa Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından  İstiklâl Marşının yıl dönümü ve Mehmet Akif ERSOY'U anma programı düzenlendi.

Ock

Afyonkarahisar Yeşilay Şubesi tarafından okulumuzda "Bağımlılıkla Mücadele" kapsamında etkinlikler yapılmıştır.

Ock

Matematik Seferberliği kapsamında Okulumuz Sinanpaşa Anadolu Lisesinde okul koridorları matematik görselleri ile donatıldı.

Görsellerle ''ATATÜRK VE MATEMATİK'' ''MATEMATİĞE NE ZAMAN İHTİYAÇ DUYACAĞIM'', ''HAVACILILIKTA, MÜZİKTE, DOĞADA, MİMARİDE, NAVİZGASYONDA, SPORDA MATEMATİK'', ''Pİ'NİN GİZEMİ'', ''ÜÇGEN VE GEOMETRİ HAZİNELERİ'', , ''ÖZEL AÇILARIN TRİGONOMETRİK ORANLARI'', ''BÖLÜMLENEBİLME KURALLARI'', başlıkları altında öğrencilerin matematiğe olan ilgisini artırılmaya çalışıldı.

Ara

Engelli İstanbul Milletvekili Serkan Bayram'ın hayat hikayesini konu alan Buğday Tanesi filmine, Afyonkarahisar Valiliğimiz ve İlçe Milli Eğitim müdürlüğü koordinesinde yürütülen sinema etkinliğine Afium Sinemasında 117 öğrencimiz ve öğretmenlerimizle birlikte katıldık.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 84. yıl dönümü dolayısıyla anma program düzenlendi.